Luonnollinen KAMU kotimaiset lemmikkiperheen pesuaineet

Luonnollisesti parasta minulle; parhaalle kamullesi

”Pidän siitä kun saan meuhata ja peuhata, juosta pallon perässä, torkkua, järsiä, lönkötellä pitkin pihaa ja polkuja, syödä vatsani sopivasti täyteen, nuuskutella ja noutaa. Ja siitä, kun saan illan tullen pötkähtää paikalleni koirapetiin, karvamatolle tai jalkopäähän sohvalle.

Olen onnellinen myös, kun minua, tarvikkeitani ja kotiani hoidetaan oikeanlaisilla jutuilla. Sellaisilla, jotka eivät ärsytä herkkää kuonoani ja jotka putsaavat tarpeeksi mutta eivät missään nimessä liikaa.

Ai mitäkö se tarkoittaa? No, minulla on ihan ikioma, hyvä ominaistuoksu, jota muut eivät välttämättä edes huomaa. (Tai no, joskus sateisen iltalenkin jälkeen olen kuullut jotain mainittavan, kun tuoksu tuppaa silloin korostumaan…)

Koirana käyttäydyn koiramaisen luonteeni mukaisesti. Jos minut, petipaikkani tai muut kamppeeni puunataan mielestäni väärälle tuoksuvalla pesuaineella, teen sen minkä muutkin normaalit kaverit: menen möyrimään ensimmäiseen reitilleni osuvaan lätäkköön, ja huolehdin myös siitä, että koko kotini, leluni ja muut tarpeelliset tavarani tuoksuvat mahdollisimman nopeasti hyvälle – siis minulle!

Tykkään myös siitä, että pesuaineet ovat herkälle hipiälleni ja upeille karvoilleni sopivia, koska ihmiset ovat niin kummallisia, että haluavat välillä laittaa minutkin kokonaan suihkuun. Pidän shamppoosta, jonka ainekset tulevat suoraan luonnosta, ja joka on suunniteltu just minua ja kaltaisiani koiruuksia varten. Sellaisista luonnollisista aineista ei tule kutinaa tai noloja aivastuksia! Heilutan häntääni myös sen puolesta, jos muutkin mun kamuni tykkäävät, kuten hevoset ja kissat ja tietenkin luonto.

Haluaisinpa muuten nähdä, kun naapurin välillä kireähkö katti pistetään kylpyyn…”

Terveisin Kamu

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Asiointi

Finnero.fi ja finnero.com verkkokaupasta voi tilata ainoastaan rekisteröitymällä asiakkaaksi. Asiakkaaksi voit rekisteröityä vain silloin, kun sinulla on yritys, jolla on y-tunnus. Hyväksymme sinut asiakkaaksemme täytettyäsi tiedot rekisteröitymislomakkeelle. Rekisteröitymisesi jälkeen tilisi hyväksytään 24 tunnin aikana, jolloin näet tuotteiden hinnat sekä pystyt tilaamaan. Lähetämme sinulle kirjautumistunnukset sähköpostiisi.

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse info@finnero.com tai luodun asiakastilin kautta verkkokaupassa. Asiakastililtäsi voit seurata tehtyjen tilauksien käsittelyä, toimitusta sekä tilaushistoriaa.

Rekisteröitymisen yhteydessä henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisteristä voi erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tietojasi voidaan käyttää omaan sähköiseen suoramarkkinointiimme. Sähköisen uutiskirjeemme voit perua milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta peruutuslinkistä.