Zenpuu Oy - sertifioitua suomalaista luonnonkosmetiikkaa

Rönnin pihkasalvan kehittäjä ja valmistaja, hienopuuseppä Jani Pensola on tehnyt elämäntyönsä puun parissa.
Janin sydämessä luonnon kunnioittaminen, kestävä kehitys ja luonnon antimien monipuolinen hyödyntäminen ovat ensisijalla. 
Metsä antaa minulle voimia ja hyvinvointia, jollaista en muualta saa. Pidän tärkeänä sitä, että luonto on arjessani läsnä ja pääsen seuraamaan vuoden kiertoa läheltä.”
- Jani Pensola / Zenpuu Oy -

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Asiointi

Finnero.fi ja finnero.com verkkokaupasta voi tilata ainoastaan rekisteröitymällä asiakkaaksi. Asiakkaaksi voit rekisteröityä vain silloin, kun sinulla on yritys, jolla on y-tunnus. Hyväksymme sinut asiakkaaksemme täytettyäsi tiedot rekisteröitymislomakkeelle. Rekisteröitymisesi jälkeen tilisi hyväksytään 24 tunnin aikana, jolloin näet tuotteiden hinnat sekä pystyt tilaamaan. Lähetämme sinulle kirjautumistunnukset sähköpostiisi.

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse info@finnero.com tai luodun asiakastilin kautta verkkokaupassa. Asiakastililtäsi voit seurata tehtyjen tilauksien käsittelyä, toimitusta sekä tilaushistoriaa.

Rekisteröitymisen yhteydessä henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisteristä voi erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tietojasi voidaan käyttää omaan sähköiseen suoramarkkinointiimme. Sähköisen uutiskirjeemme voit perua milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta peruutuslinkistä.