FinNero Oy Ltd lemmikkitarvikkeet

Designhouse Topcanis Oy:n toiminta ja varasto Lapualla on loppunut, mutta valitut tuotteet jatkavat olemassaoloaan Topcanis-tuotemerkillä FinNero Oy Ltd:n alaisuudessa. Suosituimpia tuotteita päivitetään vastaamaan tämän päivän tarpeita sekä makumieltymyksiä.

RATIA-tuotteet
Suuren suosion mm. Japanissa sekä Euroopassa saaneet RATIA-tuoteet on aiemmin valmistettu Topcanisin tuotemerkin alla, mutta uusimmat RATIA-tuotteet suunnittelee ja valmistaa FinNero. Nyt on valikoimaa päivittetty uusilla malleilla, väreillä sekä materiaaleilla. Tuttu Grafico-kuosi saa uutta eloa kun pehmusteena uutuuksissa on Neoprene- tai Mesh-materiaalit.

Nordic Lights Mesh mallisto ja Nordic Lights Soft-mallisto
Nordic Lights-malliston on Tuula Pekkala jo Topcanisin aikanaan suunnitellut japanilaiselle asiakkaalle. Yleisestihän japanilaiset rakastavat Suomen Lappia ja näin malliston inspiraationa olivat tietenkin jännittävät ja värikkäät revontulet. 

Nordic Lights-tuotteita on saatavilla keveällä ja kesäisellä  Mesh-materiaalilla sekä pehmeällä Soft-materiaalilla. Valikoimassa on pehmustettuja pantoja, valjaita ja taluttimia. Tämä raikkaan värikäs mallisto on hyvin suosittu niin kotimaassa kuin Japanissa ja Taiwanissa.

Muita tuotteita:
- Topcanisin laajasta valjasvalikoimasta on Salon-valjas on saatavilla FinNerolta
- Topcanisin aikana Tuula Pekkalan suunnittelemat Halla-tossut jatkavat suosiotaan. Monena talvena jo tassuja lämmittäneet Halla-tossut saivat rinnalleen myös suojatossuja.

Ostoskorisi on tyhjä