Topcanis by FinNero

Designhouse Topcanis Oy:n toiminta ja varasto Lapualla on loppunut, mutta valitut tuotteet jatkavat olemassaoloaan Topcanis-tuotemerkillä FinNero Oy Ltd:n alaisuudessa. Suosituimpia tuotteita päivitetään vastaamaan tämän päivän tarpeita sekä makumieltymyksiä.

RATIA-tuotteet
Suuren suosion mm. Japanissa sekä Euroopassa saaneet RATIA-tuoteet on aiemmin valmistettu Topcanisin tuotemerkin alla, mutta uusimmat RATIA-tuotteet suunnittelee ja valmistaa FinNero. Nyt on valikoimaa päivittetty uusilla malleilla, väreillä sekä materiaaleilla. Tuttu Grafico-kuosi saa uutta eloa kun pehmusteena uutuuksissa on Neoprene- tai Mesh-materiaalit.

Nordic Lights Mesh mallisto ja Nordic Lights Soft-mallisto
Nordic Lights-malliston on Tuula Pekkala jo Topcanisin aikanaan suunnitellut japanilaiselle asiakkaalle. Yleisestihän japanilaiset rakastavat Suomen Lappia ja näin malliston inspiraationa olivat tietenkin jännittävät ja värikkäät revontulet. 

Nordic Lights-tuotteita on saatavilla keveällä ja kesäisellä  Mesh-materiaalilla sekä pehmeällä Soft-materiaalilla. Valikoimassa on pehmustettuja pantoja, valjaita ja taluttimia. Tämä raikkaan värikäs mallisto on hyvin suosittu niin kotimaassa kuin Japanissa ja Taiwanissa.

Muita tuotteita:
- Topcanisin laajasta valjasvalikoimasta on Salon-valjas on saatavilla FinNerolta
- Topcanisin aikana Tuula Pekkalan suunnittelemat Halla-tossut jatkavat suosiotaan. Monena talvena jo tassuja lämmittäneet Halla-tossut saivat rinnalleen myös suojatossuja.

Tilaa uutiskirje (Suomi)
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Asiointi

Finnero.fi (suomi) ja finnero.com (englanti) verkkokaupasta voi tilata ainoastaan rekisteröitymällä asiakkaaksi. Asiakkaaksi voit rekisteröityä vain silloin, kun sinulla on yritys, jolla on y-tunnus. Hyväksymme sinut asiakkaaksemme täytettyäsi tiedot rekisteröitymislomakkeelle. Rekisteröitymisesi jälkeen lähetämme sinulle kirjautumistunnukset sähköpostiisi.

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse info@finnero.com tai luodun asiakastilin kautta verkkokaupassa. Asiakastililtäsi voit seurata tehtyjen tilauksien käsittelyä, toimitusta sekä tilaushistoriaa.

Rekisteröitymisen yhteydessä henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisteristä voi erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tietojasi voidaan käyttää omaan sähköiseen suoramarkkinointiimme. Sähköisen uutiskirjeemme voit perua milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta peruutuslinkistä.