RATIA by FinNero

RISTOMATTI RATIA on suunnitellut Grafico Dog International-kuosin, joista on saatavilla punainen ja sininen vaihtoehto. Tähän kuosiin on yhdistetty todella pehmeä fleece-pehmuste, joista Topcanis on valmistanut mm. markkinoiden pehmeimmän valjaan sekä pannan taluttimiakaan unohtamatta. 

Suuren suosion mm. Japanissa sekä Euroopassa saaneet RATIA-tuoteet on aiemmin valmistettu Topcanisin tuotemerkin alla, mutta uusimmat RATIA-tuotteet on suunnittellut ja valmistanut FinNero. 

Valikoimaamme päivittetty tuotteita uudella CAMO-kuosilla, josta on saatavilla värikäs RAINBOW, sinisävyinen FOREST LAKE ja metsäinen CLASSIC. Näitä tuotteita on saatavilla rajoitettu erä.

Olemme myös päivittäneet uusilla malleilla, väreillä sekä pehmustemateriaaleilla. Tuttu Grafico-kuosi sai uutta eloa kun pehmusteena uutuuksissa on neoprene- tai mesh-materiaalit. RATIA tuotevalikoima on laajentunut liivivaljaalla sekä 8 shape valjaalla.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Asiointi

Finnero.fi ja finnero.com verkkokaupasta voi tilata ainoastaan rekisteröitymällä asiakkaaksi. Asiakkaaksi voit rekisteröityä vain silloin, kun sinulla on yritys, jolla on y-tunnus. Hyväksymme sinut asiakkaaksemme täytettyäsi tiedot rekisteröitymislomakkeelle. Rekisteröitymisesi jälkeen tilisi hyväksytään 24 tunnin aikana, jolloin näet tuotteiden hinnat sekä pystyt tilaamaan. Lähetämme sinulle kirjautumistunnukset sähköpostiisi.

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse info@finnero.com tai luodun asiakastilin kautta verkkokaupassa. Asiakastililtäsi voit seurata tehtyjen tilauksien käsittelyä, toimitusta sekä tilaushistoriaa.

Rekisteröitymisen yhteydessä henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisteristä voi erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tietojasi voidaan käyttää omaan sähköiseen suoramarkkinointiimme. Sähköisen uutiskirjeemme voit perua milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta peruutuslinkistä.