Huomioliivit myös uusinta uutta FinNeron tuoteperheessä

Koiran sekä ulkoiluttajan turvaksi ATTE tai FOREST-Huomioliivit, niin autoilijat huomaavat ulkoilijat ajoissa.

Huomioliivejä löytyy kolmessa eri värissä; pinkkinä (ATTE), huomiokeltaisena (ATTE) ja metsäkuosinen oranssi (FOREST). Materiaali huomioliiveissä on erittäin kevyttä ja hengittävää. Tarrakiinnitys helpottaa pukemista, riisumista ja antaa säätövaraa. Liivissä on leveät heijastinraidat kyljissä sekä kantattu ympäriinsä heijastavalla nauhalla.

FOREST- huomioliivi on suunniteltu mm. metsästyskoirille ja on myöskin varustettu tarrakiinnityksellä.

Tilaa uutiskirje (Suomi)
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Asiointi

Finnero.fi (suomi) ja finnero.com (englanti) verkkokaupasta voi tilata ainoastaan rekisteröitymällä asiakkaaksi. Asiakkaaksi voit rekisteröityä vain silloin, kun sinulla on yritys, jolla on y-tunnus. Hyväksymme sinut asiakkaaksemme täytettyäsi tiedot rekisteröitymislomakkeelle. Rekisteröitymisesi jälkeen lähetämme sinulle kirjautumistunnukset sähköpostiisi.

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse info@finnero.com tai luodun asiakastilin kautta verkkokaupassa. Asiakastililtäsi voit seurata tehtyjen tilauksien käsittelyä, toimitusta sekä tilaushistoriaa.

Rekisteröitymisen yhteydessä henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisteristä voi erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tietojasi voidaan käyttää omaan sähköiseen suoramarkkinointiimme. Sähköisen uutiskirjeemme voit perua milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta peruutuslinkistä.