Vuoden 2019 Etelä-Pohjanmaan Uusyrittäjä -palkinto

Vuoden 2019 Etelä-Pohjanmaan Uusyrittäjä -palkinto

Etelä-Pohjanmaan Uusyrityskeskus palkitsi 17.12.2019 FinNeron omistajat Tarja Keenin ja Tuula Pekkalan vuoden 2019 uusyrittäjiksi.

Uusyrityskeskus perusteli valintaa yrittäjien taidolla osata ajatella ”isosti”, tähdätä vientiin ja ulkomaankauppaan yrityksen alusta alkaen. Mikroyritykselle on harvinaista, että myyntiä lähdetään tekemään järjestelmällisesti heti ulkomaille. Yrittäjät ovat osanneet hyödyntää toiminnassa ulkopuolista asiantuntija-apua, erityisesti hallitustyöskentelyssä.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Asiointi

Finnero.fi ja finnero.com verkkokaupasta voi tilata ainoastaan rekisteröitymällä asiakkaaksi. Asiakkaaksi voit rekisteröityä vain silloin, kun sinulla on yritys, jolla on y-tunnus. Hyväksymme sinut asiakkaaksemme täytettyäsi tiedot rekisteröitymislomakkeelle. Rekisteröitymisesi jälkeen tilisi hyväksytään 24 tunnin aikana, jolloin näet tuotteiden hinnat sekä pystyt tilaamaan. Lähetämme sinulle kirjautumistunnukset sähköpostiisi.

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse info@finnero.com tai luodun asiakastilin kautta verkkokaupassa. Asiakastililtäsi voit seurata tehtyjen tilauksien käsittelyä, toimitusta sekä tilaushistoriaa.

Rekisteröitymisen yhteydessä henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisteristä voi erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tietojasi voidaan käyttää omaan sähköiseen suoramarkkinointiimme. Sähköisen uutiskirjeemme voit perua milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta peruutuslinkistä.