Ballerina-pöksyt valloittavat nyt Amerikkaa

FinNero lemmikkitarvikkeita myydään jo 13 eri maassa, joista uusin valloitus on USA.

Meillä tassutellaan määrätietoisin askelin, sillä BALLERINA-narttusuojat avasivat ovet Amerikan markkinoille. FinNeron tuote löytyy nyt Chewy.com verkkokaupasta. Chewy.com kuuluu USA:n suurimman lemmikkitarvikeketjun Pet Smart:in omistukseen.
Aiheesta Yle TV Pohjanmaa teki uutisen, jonka lähetyksen näet Youtubesta tai klikkaa tätä linkkiä.

Myös Musti Group valitsi FinNeron BALLERINA-narttusuojat valikoimiinsa ja tuo tuotteen Suomen, Ruotsin ja Norjan markkinoille omalla värillä - fuksialla.

Tätä ja paljon muuta on kasvutarinamme. Nuuskimme jatkuvasti uusia tuulia maailmalta, jotta yrityksemme tuotteet herättävät kiinnostusta.

Tilaa uutiskirje (Suomi)
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Asiointi

Finnero.fi (suomi) ja finnero.com (englanti) verkkokaupasta voi tilata ainoastaan rekisteröitymällä asiakkaaksi. Asiakkaaksi voit rekisteröityä vain silloin, kun sinulla on yritys, jolla on y-tunnus. Hyväksymme sinut asiakkaaksemme täytettyäsi tiedot rekisteröitymislomakkeelle. Rekisteröitymisesi jälkeen lähetämme sinulle kirjautumistunnukset sähköpostiisi.

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse info@finnero.com tai luodun asiakastilin kautta verkkokaupassa. Asiakastililtäsi voit seurata tehtyjen tilauksien käsittelyä, toimitusta sekä tilaushistoriaa.

Rekisteröitymisen yhteydessä henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisteristä voi erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tietojasi voidaan käyttää omaan sähköiseen suoramarkkinointiimme. Sähköisen uutiskirjeemme voit perua milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta peruutuslinkistä.