FinNeron koiratuotteet jatkavat maailman valloitusta

– Uusi toimitusjohtaja Minna Virmajoki vahvistaa vientibuumia

Seinäjokelaisen lemmikkieläintarvikkeita valmistava FinNero lähti hakemaan kasvuyritykselle asiakkuuspäällikköä. Tuli niin hyvä ehdokas vastaan, että Minna Virmajoesta leivottiinkin uusi toimitusjohtaja.

Syyskuun ensimmäisenä päivänä toimitusjohtajana aloittanut Minna Virmajoki vahvistaa FinNeron kansainvälistä osaamispääomaa. Yhtiön osakkaana ja hallituksen puheenjohtajana vaikuttava Tarja Keen on tyytyväinen, sillä yhteistyöverkostoon tulee jatkuvasti lisää maita. Viimeisimmät sopimukset on tehty Itävaltaan ja Saksaan – uusia avauksia on luvassa lähiaikoina.

– Mahtavaa, että saimme näin kovan tason tekijän joukkoomme. Minna on kokenut myynnin, logistiikan ja taloushallinnon osaaja, joka on toiminut yrittäjänä lemmikkialalla. Hänellä on kansainvälistä osaamista ja kokemusta, itsekin kansainvälisen taustan omaava Tarja Keen kertoo.

Tarja Keen haluaa keskittyä asioihin, missä tuntee olevansa parhaimmillaan: uusasiakashankintaan ja myyntiin sekä luotsata yritystä hallituksen puheenjohtajan roolissa.

Minna Virmajoki kuvailee olevansa luonteeltaan kehittäjä ja uuden rakentaja.– Olen ollut viimeiset viisi vuotta Faunatar-ketjussa franchising-yrittäjänä, pyörittäen kolmea myymälää pääkaupunkiseudulla. Tunnen lemmikkieläinmaailman ja pidän FinNeron tuotteista. Vahvuuksiani ovat logistiikka, taloushallinto, kielitaito ja kokemus kansainvälisestä ympäristöstä sekä erilaisista neuvottelutilanteista ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisestä, hän jatkaa. Olen todella innoissani päästessäni vauhdittamaan FinNeron kansainvälistä kasvua!

Sellaisia koira ompelisi

Neljä vuotta täyttäneen FinNeron toinen osakas ja hallituksen jäsen tuotesuunnittelija Tuula Pekkala vastaa myös markkinoinnista. Kolmen naisen iskujoukko on valmiina haastamaan kansainvälisen bisneksen suomalaisella tuotesuunnittelulla, joka perustuu jatkuvaan vuoropuheluun koiranomistajien kanssa.

FinNeron liikeideassa korostuu tuotteiden uniikki design ja laatu – ne ovat kestäviä ja käytännöllisiä lemmikkitarvikkeita. Malliston nimistä heijastuu tiivis suhde koirillekin tärkeään luontoon: Forest, Nordic Lights, Ocean ja Snow.

– Haluamme leikkimielellä ajatella, että teemme juuri sellaisia tuotteita, mitä koiratkin itselleen ompelisivat. Pehmeitä ja värikkäitä, kovan menon kestäviä, Tuula Pekkala hymyilee.

FinNeron tuotteita on tällä hetkellä myynnissä 15 maassa – Otamme oppia ja nuuskimme jatkuvasti uusia tuulia maailmalta, jotta yrityksemme tuotteet herättävät kiinnostusta, Tuula Pekkala jatkaa.

Tilaa uutiskirje (Suomi)
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Asiointi

Finnero.fi (suomi) ja finnero.com (englanti) verkkokaupasta voi tilata ainoastaan rekisteröitymällä asiakkaaksi. Asiakkaaksi voit rekisteröityä vain silloin, kun sinulla on yritys, jolla on y-tunnus. Hyväksymme sinut asiakkaaksemme täytettyäsi tiedot rekisteröitymislomakkeelle. Rekisteröitymisesi jälkeen lähetämme sinulle kirjautumistunnukset sähköpostiisi.

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse info@finnero.com tai luodun asiakastilin kautta verkkokaupassa. Asiakastililtäsi voit seurata tehtyjen tilauksien käsittelyä, toimitusta sekä tilaushistoriaa.

Rekisteröitymisen yhteydessä henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisteristä voi erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tietojasi voidaan käyttää omaan sähköiseen suoramarkkinointiimme. Sähköisen uutiskirjeemme voit perua milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta peruutuslinkistä.