Finneron tuotteita saatavilla Ruotsin Amazonista

Tiesitkö, että tuotteemme ovat saatavilla nyt myös Ruotsin Amazonissa?

Lokakuussa Ruotsiin avattiin verkkokauppa Amazon. Nyt kahdeksassa maassa voivat Amazonin asiakkaat ostaa Finneron tuotteita eli Euroopassa; Isossa Britanniassa, Espanjassa, Italiassa, Ranskassa ja Saksassa sekä Aasian maissa; Japanissa ja Kiinassa.
Tuotteemme löydät tästä linkistä
Toistaiseksi ei Ruotsista toimiteta tilauksia Suomeen (28.10.2020).

Lisätty 16.11.2020

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Asiointi

Finnero.fi ja finnero.com verkkokaupasta voi tilata ainoastaan rekisteröitymällä asiakkaaksi. Asiakkaaksi voit rekisteröityä vain silloin, kun sinulla on yritys, jolla on y-tunnus. Hyväksymme sinut asiakkaaksemme täytettyäsi tiedot rekisteröitymislomakkeelle. Rekisteröitymisesi jälkeen tilisi hyväksytään 24 tunnin aikana, jolloin näet tuotteiden hinnat sekä pystyt tilaamaan. Lähetämme sinulle kirjautumistunnukset sähköpostiisi.

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse info@finnero.com tai luodun asiakastilin kautta verkkokaupassa. Asiakastililtäsi voit seurata tehtyjen tilauksien käsittelyä, toimitusta sekä tilaushistoriaa.

Rekisteröitymisen yhteydessä henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisteristä voi erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tietojasi voidaan käyttää omaan sähköiseen suoramarkkinointiimme. Sähköisen uutiskirjeemme voit perua milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta peruutuslinkistä.