FINNERO uudisti kasvustrategian myötä myös brändinsä


FINNEROn brändiuudistus käynnistyi tarpeesta päivittää yrityksen brändi-ilme vastaamaan uutta kasvustrategiaa ja kansainvälisyyttä. Brändin toiminnan ytimenä toimii yrityksen slogan: Lifestyle with pets.

Kuvassa Finneron perustaja Tarja Keen

Visiomme on olla suunnitteluun ja laatuun panostava, rohkea ja kansainvälinen lemmikkitarvikevalmistaja. Tämä näkyy jokapäiväisissä kohtaamisissa sekä toiminnassamme reagoida markkinoiden kysyntään nopeasti ja tehokkaasti.

Visuaalisen identiteetin lisäksi brändiuudistus pitää sisällään lupauksen tehdä lemmikkiperheiden arjesta turvallista, helpompaa ja värikkäämpää.

”Muutos syntyi yrityksen sisältäpäin. Toimintatavoissamme ja prosesseissamme on tapahtunut merkittäviä muutoksia ja olemme ottaneet isoja askeleita laadun kehittämisessä. Myös uudet tiimin jäsenet ja omistajat ovat tuoneet uudenlaista osaamispääomaa ja täydentäneet pitkänlinjan ammattitaitoamme” FINNEROn perustaja Tarja Keen kertoo.

Aivan kaikki ei kuitenkaan muutu, sillä tuttu FINNEROn brändin voimakas värimaailma säilyy samana. Punainen tehosteväri tuo räväkkyyttä ja särmää mustavalkoiseen kokonaisuuteen.

”Arvo syntyy siitä, että pystymme antamaan asiakkaillemme, kauppiaille, lemmikeille ja heidän omistajilleen osaamisemme ja kokemuksemme avulla korkealuokkaisen palvelun ja tuotteet”. Tarja Keen näkee huolella tehdyn brändiuudistuksen toimivan myös vahvana tien näyttäjänä tulevaisuuteen niin yrityksen henkilöstölle kuin yhteistyökumppaneillekin.

”Meille itsellemme on tärkeintä, että voimme seisoa ylpeästi brändin takana. Yhä jatkuva poikkeustilanne on ollut meille kaikille tehokas muutoksen vauhdittaja. Olemme FINNEROssa innoissamme tulevaisuudesta” Tarja Keen hehkuttaa.

Brändin uudistaminen on matka, joka tulee etenemään vaiheittain. Uusi logo, ilme ja värimaailma näkyy jo verkkosivuillamme. Vuoden 2022 aikana uusittu ilme alkaa näkymään myös tuotteiden esillepanossa ja pakkausmateriaaleissa.

HALUATKO KUULLA MEISTÄ LISÄÄ?

Anna meidän piristää päivääsi ja tilaa uutiskirje lisäämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi tähän.

Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin. Voit perua luvan koska tahansa. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Asiointi

Finnero.fi (suomi) ja finnero.com (englanti) verkkokaupasta voi tilata ainoastaan rekisteröitymällä asiakkaaksi. Asiakkaaksi voit rekisteröityä vain silloin, kun sinulla on yritys, jolla on y-tunnus. Hyväksymme sinut asiakkaaksemme täytettyäsi tiedot rekisteröitymislomakkeelle. Rekisteröitymisesi jälkeen lähetämme sinulle kirjautumistunnukset sähköpostiisi.

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse info@finnero.com tai luodun asiakastilin kautta verkkokaupassa. Asiakastililtäsi voit seurata tehtyjen tilauksien käsittelyä, toimitusta sekä tilaushistoriaa.

Rekisteröitymisen yhteydessä henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisteristä voi erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tietojasi voidaan käyttää omaan sähköiseen suoramarkkinointiimme. Sähköisen uutiskirjeemme voit perua milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta peruutuslinkistä.