FINNEROn lemmikkitarvikkeet Walmart-ketjun valikoimiin USA:ssaFINNERO on viime kuukausien aikana juhlistanut useita merkkipaaluja kansainvälisessä laajentumisessaan. Uusimpana saavutuksena on maailman suurimman vähittäistavaraketjun Walmartin valikoimiin pääsy. Yritys vahvistaa Suomalaisen designin asemaa maailmalla, tuoden lemmikkitarvikkeiden hauskaa ja ajatonta muotoilua kaikkien kotiin.


FINNEROn perustaja Tarja Keen


FINNEROn lemmikkitarvikkeet ovat nyt Yhdysvaltalaisen Walmart vähittäistavaraketjun valikoimissa USA:ssa. Walmart on maailman suurin vähittäismyyntiyritys, joten tämä on erittäin merkittävä saavutus paitsi FINNEROlle, myös Suomen yrittäjyydelle. ”On vaadittu paljon sitkeyttä siinä, että olemme mikroyrityksenä päässeet mukaan Walmartin valikoimiin”, kertoo FINNEROn perustaja Tarja Keen.

FINNEROn ulkomaankaupasta vastaava Keen on tyytyväinen. ”Kansainvälistymisen eteen on tehty paljon pitkäjänteistä työtä. Se, että pääsimme esittelemään itsemme Walmartin sisäänostajille oli jo oma prosessinsa. Tämän jälkeen varsinainen työ vasta alkoikin, sillä USA:n markkina on hyvin erilainen mm. säännöksiltään, verotukseltaan ja logistiikaltaan.”

FINNEROn tuotteiden lanseeraus lähti käyntiin Walmartin Market Place -verkkosivuilta ja tuotevalikoimaa kasvatetaan asteittain. Amerikkaan on avattu nyt tytäryhtiön lisäksi myös oma varasto. Kasvua USA:ssa vauhdittaa myös tuotteiden myynti Amazon.com:ssa ja Petsmartin Chewy.com verkkokaupassa.

FINNERO kansainvälistyy hurjalla vauhdilla. Ruotsalaisten jälleenmyyjien määrä on tuplaantunut lyhyessä ajassa. Euroopan kasvua vauhdittaa uusi itävaltalainen tukkumyyjä ja myös Koreaan on auennut uusia jälleenmyyjäyhteyksiä.

FINNERON tuotteita on tällä hetkellä myynnissä USA:n lisäksi 15 maassa. Yrityksen liikeideassa korostetaan lemmikkituotteiden laadukkuuden ja käytännöllisyyden lisäksi Suomalaista uniikkia designia.

Walmart, virallisesti Wal-Mart Stores, Inc., on yhdysvaltalainen vähittäiskauppaketju. Wal-Mart on liikevaihdoltaan maailman suurin vähittäismyyntiyritys ja se on myös Yhdysvaltain suurin yksityinen työnantaja.

Tilaa uutiskirje (Suomi)
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Asiointi

Finnero.fi (suomi) ja finnero.com (englanti) verkkokaupasta voi tilata ainoastaan rekisteröitymällä asiakkaaksi. Asiakkaaksi voit rekisteröityä vain silloin, kun sinulla on yritys, jolla on y-tunnus. Hyväksymme sinut asiakkaaksemme täytettyäsi tiedot rekisteröitymislomakkeelle. Rekisteröitymisesi jälkeen lähetämme sinulle kirjautumistunnukset sähköpostiisi.

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse info@finnero.com tai luodun asiakastilin kautta verkkokaupassa. Asiakastililtäsi voit seurata tehtyjen tilauksien käsittelyä, toimitusta sekä tilaushistoriaa.

Rekisteröitymisen yhteydessä henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisteristä voi erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tietojasi voidaan käyttää omaan sähköiseen suoramarkkinointiimme. Sähköisen uutiskirjeemme voit perua milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta peruutuslinkistä.