”Matkalla kotiin” – malliston Rescue-tuotteet on suunniteltu turvallisiksi ja kestäviksi

Tiedote 5.5.2022

Rescueyhdistys Kulkurit ry on tiedottanut ”Matkalla kotiin” malliston Rescue-valjaan poisvedosta valmistusvirheen takia.

Valmistajana suhtaudumme luonnollisesti tällaisiin tilanteisiin erittäin vakavasti ja olimme jo ennen tiedotteen julkaisua yhteisesti sopineet Rescueyhdistys Kulkurit ry:n kanssa tulevista parantavista mallinmuutoksista olemassa oleviin valjaisiin. Tuotteidemme ja lemmikkien turvallisuus on meille ensisijaista. Haluammekin kertoa lisätietoa Rescue-valjaiden turvallisuudesta sekä turvallisesta käytöstä.

FINNERON valmistamat valjaat toimivat suunnitellun mukaisesti

FINNERON suunnittelemat ja valmistamat Rescue-valjaat ovat toimineet hyvin ja niiden kestävyyttä on myös lisätty tuotteen elinkaaren aikana. Kehitämme ja parannamme jatkuvasti tuotteitamme ja tätä tekemässä meillä on ammattitaitoinen tuotantotiimi.

Lisäämme testausta ja myönnämme asiakkaillemme lisätakuun

FINNERO Oy on valmistanut Rescue valjaita jo kolme vuotta. Suunnittelussa ja valmistuksessa huomioidaan turvallisuus vaatimukset erittäin tarkasti. Teemme jo nyt tehtaallamme kaikkien tuotteidemme kestävyys ja laatu testaukset. Olemme aloittaneet yhteistyön maailman johtavan tarkastus-, testaus, verifiointi- ja sertifiointiyritys SGS:n kanssa ja jatkossa kaikkien tuotteidemme kestävyystestaukset tehdään myös lisäksi Suomessa.

Vastataksemme asiakkaidemme mahdolliseen huoleen, myönnämme myydyille Rescue-valjaille normaalia pidemmän kahden vuoden takuun. Takuu edellyttää, että tuotetta on käytetty oikein olosuhteet huomioon ottaen.

Turvallinen valjaan käyttö on monen asian summa

Valjaita käytettäessä on tärkeä huomioida kaikki turvallisuuteen vaikuttavat seikat. Käyttöturvallisuuteen vaikuttaa muun muassa koiralle valittu oikea koko sekä koiran rakenteelle sopiva valjastyyppi, valjaiden ikä, niiden oikea huolto sekä valjaiden päälle oikein pukeminen. Tunnemme FINNEROSSA lemmikkitarvikkeiden valmistuksessa liittyvät riskit laajasti ja otamme ne monipuolisesti huomioon toiminnassamme.

Seinäjoella 5.5.2022

Tarja Keen

Perustaja

sähköposti: tarja@finnero.com

puhelin: 040 5145282

Tilaa uutiskirje (Suomi)
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Asiointi

Finnero.fi (suomi) ja finnero.com (englanti) verkkokaupasta voi tilata ainoastaan rekisteröitymällä asiakkaaksi. Asiakkaaksi voit rekisteröityä vain silloin, kun sinulla on yritys, jolla on y-tunnus. Hyväksymme sinut asiakkaaksemme täytettyäsi tiedot rekisteröitymislomakkeelle. Rekisteröitymisesi jälkeen lähetämme sinulle kirjautumistunnukset sähköpostiisi.

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse info@finnero.com tai luodun asiakastilin kautta verkkokaupassa. Asiakastililtäsi voit seurata tehtyjen tilauksien käsittelyä, toimitusta sekä tilaushistoriaa.

Rekisteröitymisen yhteydessä henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisteristä voi erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tietojasi voidaan käyttää omaan sähköiseen suoramarkkinointiimme. Sähköisen uutiskirjeemme voit perua milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta peruutuslinkistä.