Topcanisin tuotemerkki siirtyy FinNerolle

Designhouse Topcanis Oy:n toiminta sekä varasto Lapualla lakkautetaan.

Topcanisin tuotteista kuitenkin valitut tuotteet jatkavat olemassaoloaan Topcanis-tuotemerkillä FinNero Oy Ltd:n alaisuudessa.

Olemme innoissamme suositun Topcanis-tuotemerkin jatkotuotannosta sekä Suomen että ulkomaiden markkinoilla, kertoo Tarja.

Topcanisin verkkosivusto www.topcanis.com elää muutoksen aikoja ja tällöin valitut tuotteet siirtyvät päivityksen aikana FinNeron verkkokauppaan.

Rekisteröityminen FinNeron verkkokauppaan on helppoa, klikkaamalla oikeasta yläkulmasta "oma tili"- linkkiä sekä täyttämällä yrityksen yhteytiedot. Tilisi aktivoidaan 24 tunnin aikana ja siitä ilmoitetaan sinulle sähköpostitse. Aktivoinnin jälkeen näet hinnat ja pystyt tilaamaan tuotteitamme.

Halutessasi voit myös pyytää tunnuksia sähköpostitse osoitteesta info@finnero.com tai soittamalla asiakaspalvelumme numeroon 0400 987 553.
FinNero_topcanis.jpg
Tilaa uutiskirje (Suomi)
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Asiointi

Finnero.fi (suomi) ja finnero.com (englanti) verkkokaupasta voi tilata ainoastaan rekisteröitymällä asiakkaaksi. Asiakkaaksi voit rekisteröityä vain silloin, kun sinulla on yritys, jolla on y-tunnus. Hyväksymme sinut asiakkaaksemme täytettyäsi tiedot rekisteröitymislomakkeelle. Rekisteröitymisesi jälkeen lähetämme sinulle kirjautumistunnukset sähköpostiisi.

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse info@finnero.com tai luodun asiakastilin kautta verkkokaupassa. Asiakastililtäsi voit seurata tehtyjen tilauksien käsittelyä, toimitusta sekä tilaushistoriaa.

Rekisteröitymisen yhteydessä henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisteristä voi erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tietojasi voidaan käyttää omaan sähköiseen suoramarkkinointiimme. Sähköisen uutiskirjeemme voit perua milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta peruutuslinkistä.