Edustaja, mallinukke, tuotetestaaja, toimistokoiramme Fiona!

Päiväys: 13.6.2017

Edustaja, mallinukke, tuotetestaaja, toimistokoiramme Fiona!

Olen nauttinut prinsessan elämää Tuulan perheessä noin kuutisen vuotta. Muutin tänne Koskenkorvalta suloisessa korissa suoraan Tuulan syliin. Työskentelen FinNerossa monellakin tavalla; toimin mallina, edustustehtävissä, tuotteiden testaajana, makutuomarina ja sovitusnukkena. Tehtävät sopivat minulle, sillä suurimman osan ajastani tykkään peilailla itseäni peilistä, varsinkin juuri trimmattuna.

Rakastan frisbeetä ja rapsutuksia - kerjään niitä suloisella ilmeelläni. Inhoan kuraa, ja hypin aina kuralammikoiden yli. Olenhan prinsessa Fiona, tietenkin!

Tiesitko, että FinNero nimi on tullut minusta?
Emäntäni Tuula ja hänen yhtiökumppaninsa Tarja makustelivat yrityksien nimiä ja halusivat yrityksen nimen alkavan F-kirjaimella. Nimessä piti myös näkyä että olemme suomalainen yritys. FIN - suomalaisia ja Nero - nerokkaita ja kekseliäitä. Ihmissiskoni kutsui minua Finneroksi ja siitä jalostui myös nimi yritykselle.
 
Fanipostini voitte lähettää sähköisesti mamman (tuula@finnero.com) sähköpostiin.
P.S. Mallitoimiston edustajat, ottakaa yhteyttä!
P.P.S. Komeat uroskoirat, olen sinkku. :)

Tilaa uutiskirje (Suomi)
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Asiointi

Finnero.fi (suomi) ja finnero.com (englanti) verkkokaupasta voi tilata ainoastaan rekisteröitymällä asiakkaaksi. Asiakkaaksi voit rekisteröityä vain silloin, kun sinulla on yritys, jolla on y-tunnus. Hyväksymme sinut asiakkaaksemme täytettyäsi tiedot rekisteröitymislomakkeelle. Rekisteröitymisesi jälkeen lähetämme sinulle kirjautumistunnukset sähköpostiisi.

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse info@finnero.com tai luodun asiakastilin kautta verkkokaupassa. Asiakastililtäsi voit seurata tehtyjen tilauksien käsittelyä, toimitusta sekä tilaushistoriaa.

Rekisteröitymisen yhteydessä henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisteristä voi erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tietojasi voidaan käyttää omaan sähköiseen suoramarkkinointiimme. Sähköisen uutiskirjeemme voit perua milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta peruutuslinkistä.