KURA-tossut

Juuri markkinoille tulleet Tuula Pekkalan suunnittelemat BRAVA- ja KURA- suojatossut ovat nyt uusinta uutta tossumarkkinoilla. Vedenpitävät ja notkeat tossut ovat pitkävartiset, ja alas aukeavan halkion avulla tossut ovat erittäin helppo pukea sekä riisua. Kaksi osainen joustava tarrakiinnitys auttaa tossua pysymään paikallaan ja materiaali on taipuisaa sekä mukautuu tassujen liikkeisiin. Tossut suojaavat koirasi tassuja kuralta, soralta, lumelta, kosteudelta ja toimivat myös erittäin loistavasti haavaisen tassun suojana.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Asiointi

Finnero.fi ja finnero.com verkkokaupasta voi tilata ainoastaan rekisteröitymällä asiakkaaksi. Asiakkaaksi voit rekisteröityä vain silloin, kun sinulla on yritys, jolla on y-tunnus. Hyväksymme sinut asiakkaaksemme täytettyäsi tiedot rekisteröitymislomakkeelle. Rekisteröitymisesi jälkeen tilisi hyväksytään 24 tunnin aikana, jolloin näet tuotteiden hinnat sekä pystyt tilaamaan. Lähetämme sinulle kirjautumistunnukset sähköpostiisi.

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse info@finnero.com tai luodun asiakastilin kautta verkkokaupassa. Asiakastililtäsi voit seurata tehtyjen tilauksien käsittelyä, toimitusta sekä tilaushistoriaa.

Rekisteröitymisen yhteydessä henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisteristä voi erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tietojasi voidaan käyttää omaan sähköiseen suoramarkkinointiimme. Sähköisen uutiskirjeemme voit perua milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta peruutuslinkistä.